Friday, December 23, 2011

Miri adalah kota yang... ber300,000 orang.

Hishamuddin Rais menulis ini...

TAMU , IKAN , DAGING DAN SEKSUALITI


*****
ini... aku sangat setuju...



*****
ini... aku kurang setuju...



*****
katanya lagi... di Miri, ada...





















*****
.
.
.
dan... aku sangat2 setuju yang ini...
.
.
.

.

.
dan...

kepada Dino...

jangan rasa tertekan...!!! (aku siap ulang cetak dua kali... :)...)
.


.
sekian.


.
salam

.






5 comments:

tasekM said...

ni ko nk kata yg ko romantik la ni ye sepa..?

:D



.

Aku said...

Ceit!!!!

ROmantik....konon!


Puisi bunga pun tak sanggup nak pass kat sidia... itu belum lagi nak deklamasikan secara live depan sidia... dulu la... dulu dulu... dulu-dulu sangat... lamaaaaaaa dulu...

sekarang ko romantik, ye la dah 4 anak... romantik la tu...

hahaha

sepa said...

mem,

bukan aku kata yer.! itu Hishamuddin Rais yg kata... aku cuma sgt2 setuju jeh...

*kekadang aku-pun rasa camtuh... kahkahkah... :)

sepa said...

Dino,

kesian kat ko, kan... aku ingat lagi... dekat seminggu gak ko perah otak gubah puisi tuh. buat reject, buat reject... bila dah siap... masuk dlm fail... kakaka...

*brader, bukan ko sorang... Mun si penulis prolifik sosio-politik dan sosio-ekonomi pun pernah buat tuk aku satu... sampai dia siap baca novel 'Anak Bulan di Kota London' tuk dptkan idea... hehehe...

tapi aku tetap hensem-maca...

dan...

nak tambah...

ROMANTIK...

:P

sepa said...

typo :

hensem-maca > sepatutnya hensem-maco