Saturday, July 30, 2011

tentang rambut

mamat nih sbnrnya nampak maco...




tapi kutu2 nih, kata cam nih...


mungkin cam nih le kot, yg diorg harapkan...



perhhhh....!!!



*

12 comments:

tasekM said...

sepa,
rambut tak penting sgt.
yg penting senyuman tu manes...

hehe.




.

Hasri bin Hasfa said...

mem,

:)

salam



*

tasekM said...

gambar last tu nampak mcm seekor singa yg bersemyuman manes.
tak ganas langsung.

:p




salam..

.

Hasri bin Hasfa said...

itu rambut ala2 mem besar.

achtung: tuan Pi eM. sori ar...

tasekM said...

haha.
ada hati gak ko nk rambut gitu eh..?



.

Hasri bin Hasfa said...

hahahahaha...

Aku said...

Sepa, tadi aku jumpa Lee WokPa...

anak 5 tapi muka + badan menten macam dulu gak. aku nak sekeh dia sempat elak... ceit!

Jep seman kat mana ek?

Di kat Sony kan? tahun lepas open house raya kat rumah mat beng ada jumpa dia...

Hasri bin Hasfa said...

dino,

ko tau kan ke aku dalam tempurung...
mane la aku tau mamat2 tuh kat mane...

jep seman rejoin sony. aku agak dia kat bangi...

lee wokpa bukanke kerja sama dept ngan ko dulu?

mat beng dah aji kot. kalu ko jumpa dia panggil je abang aji.

lee wokpa. salam kat dia.



*

Aku said...

ye, jep sepa masuk balik Sony.. Sony dah bagi duit VSS kaw-kaw berbelas-belas bulan, lepas 3 bulan dia panggil balik... kaya dia!

Lee wokpa masih dgn Oil n Gas, dah 2 tahun dia kat Singapura.

Mat beng dah balik aji... aku tak sanggup panggil bang aji lagi...

Hasri bin Hasfa said...

dino,

opps... dalam telaga...!

kak Lily said...

Pic 1
Nampak macam Abu Bakar Juah(pelakon yang selalu bawa watak antagonis tu) hihi...

Pic 2
Ada la iras2 Awie Wing

:D

Selamat berpuasa ye Sepa.

Hasri bin Hasfa said...

kak,
tahnx.

protagonist vs antagonist.

mgkn 1 masa boleh pair-up. hehehe...

:)



.