Saturday, July 2, 2011

Impulse buying

aku suka jalan2 di shopping kompleks,
tengok sana, tengok sini...
tapi... yang aku tak suka;
impulse buying...
... dan terpaksalah;
giving pause...

6 comments:

Kembara Insan... said...

ada cite "sorang anak mengeluh sebab temankan maknya gi shopping. Maknya beli satu brg kecik lepas 3 jam. Kemudian maknya ckp, u know nothing about shopping! shopping mean :
1. window shoping.
2. you bargain the price of all items you saw
3. But you buy nothing.

..that is shoping.

Hasri bin Hasfa said...

...tiap2 kali aku pergi ke popular utk shopping buku... 1 out of 5, aku balik dgn buku... he3...

tasekM said...

beli buku tak pe bro... tak rugi.

:)


bro.
ada permintaan nih.
nk tgk gambar ank2 yu bulih tak...?

hehe.


.

Aku said...

Sepa... tasek no ngorat anak ko tu buat menantu...hehehe

tasekM said...

sibuk tau dino nih...

:p



.

Hasri bin Hasfa said...

mem,
1. tu lah pasal - dok ada 10 buku tak baca lg. temptation nak beli tggi betul. tp nak baca - tak dak motivation lgsg...
2. ko nak tgk, kena ke site nih
http://sepa2009.fotopages.com/
...ko cume buleh comment cute o comel jeh...

dino,
...q dah pjg beb...