Monday, July 18, 2011

hummer


hummer adalah kereta idaman.
!
kat estet pun ada orang bawak ka.
yang nih lefthand drive. (sbb masa dia parking, wa sempat intai kat dalamnya)
mungkin tuanpunya hijacked dari amerika.
!
!
!
gugel rega jap...!
!
!
!
!
priced from
rm459k
!
!
!
ya rabbi...
!
!
!
tuan Pi eM,
bila agaknya saya boleh belimilik si hummer nih...?


*

4 comments:

Aku said...

tukarla bende idaman ko kepada bot mewah...

boleh dibawak mancing...

tasekM said...

ko tau aku mengidam apa..?
x6 bmw.


heh.



.

Kembara Insan... said...

keta ni mau ikut tujuan + penggunaan. Hummer sesusai utk offroad.

Bos, ko suruh tokey ko yg kaya tu tukat keta manager dari Hilux ke Hummer. Bila dia tanya apesal?

Ko ckp kat dia, ada ke amerika guna hilux masa perang ngam Iraq? dlm CSI ada ke hilux? ..lepas dia cakap TIADA, ko terus masuk.. ha tu pasal la bos, saya suruh pakai Hummer utk manager estate + kilang.

(dalam hati ko cakap ; tercapailah impian aku!)

Hasri bin Hasfa said...

dino,
aku anak nelayan yg hanya suka tengok gambo ikan. aku nih fish shy. kalu pergi mancing mau smp berjambang baru dpt ikan.

mem,
kereta canggih tuh. personally, ferrari lebih sesuai.

zul,
ok gak cadangan ko. tokeh bnyk kereta. berbaris2 kat rumah dia nun. kalau tak bagi hummer pun, bagi la range rover tuk aku pakai, ye dak. lagipun, jarang nar aku tgk dia bawak. dia bawak lexus jeh... hehehe.