Saturday, March 3, 2012

Ada masanya, Azlan hendak menyanyi...

Joko, bagi aku nyanyi satu lagu yang aku boleh nyanyi... Pinta Azlan ketika Joko sedang bernyanyi-nyanyi kecil lagu dangdut dari album Caca Handika.

Ada, bos. Mungkin ini, bos. Balas Joko.

Dan Joko memutarkan lagu Angka Satu, dari album Caca Handika. Azlan, dalam nada b-flet pun mencuba-menyanyi mengikut rentak lagu.

Ah ha, aku nak nyanyi part nih jeh... ko ulang2kan untuk aku. Arah Azlan. 
Ya, bos. Joko akur.

.
video








.

Hah.!. Ko bancuhkan aku Nescafe. Arah Azlan lagi.



.
Ketika Joko sedang menyediakan Nescafe, Azlan sempat tersenyum sambil menggeleng-geleng kepala.

.
Masak-masak sendiri. Makan-makan sendiri. Cuci baju sendiri. Tidur ku sendiri... Kureng asem budak nih. Keluh Azlan dalam hati.


.


salam.

.

6 comments:

tasekM said...

kahkah.

dah pandai masak blom nih...?


:D



.

Anonymous said...

hi all hasribinhasfa.blogspot.com owner found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best backlinks Take care. Jason

Aku said...

alaa... Joko tu kan ke teman ko?

berdua la ..

cuma tido jer sendiri2...

kalau berdua juga, aku nak skodeng!

sepa said...

mem,

dah pandai agaknya si Azlan tuh. tp belum smp standard restoren agaknya.

dino,

aku jawab cam neyh je :
aku ada ank umo 4tahun dan belum sekolah. tiap2 mggu mintak beli buku dan tiap2 hari ada kerja rumah sekolah tuk dibuat-siap. katanya cikgunya Indiana Jones dan Astronaut yg suruh.

:)



.

Anonymous said...

hasribinhasfa.blogspot.com this contact form Dalam peristiwa besar tingkat EURUSD memang berakhir lebih dari 1

Anonymous said...

hasribinhasfa.blogspot.com reference Mencoba untuk di tenang suara paling ketika hatiku berdebar , aku berkata , " Aku membersihkan ini dan itu berarti Anda tidak mendapatkan di atasnya