Wednesday, July 11, 2012

shadow comeback...!

balik kerja semalam, sampai rumah jam7.46malam...
baru nak bukak pintu, rumah jadi gelapgempita, sebelumnya elok jeh ada duatiga mentol menyala...


.
"surprise...!!!". kata Hasif. serentak dengan lampu di tempat berdirinya menyala.


...'shadow comeback'... 'shadow comeback'... 'shadow comeback'... jerit Hasif sambil memanggil aku hampir kepadanya...

apa yang 'shadow comeback'... aku tanya.

ini... jawabnya.
.



.

sisasisa kayu lepas aku bertukang rupernya...


.
aku poskan jugakla bagi pihak Hasif, yang berusia 4tahun7bulan... sebagai menghargai kreativitinya.


...dan sebenarnya, bayangbayang yang subjeknya...!!!


.

salam

.

14 comments:

SM said...

4 tahun 7 bulan? dah nampak dia punya bakat ke mana tu.

Nizam.Ariff said...

ko larikan sikit la lensa ko... aku nak tengok shadow tu...

gadisBunga™ said...

macam tak caye budak kecik umo tak sampai 5 tahun yg buat. tabik...!

Anonymous said...

Teringat ke zaman2 pelita minyak tanah dan wayang kulit :)


Kak Lily

sepa said...

SM,

bakatnya ke mana, bang.? cer stori. :)

sepa said...

Dino,

ikut penerangan dari dak Hasif, shadow beruper castle dan ada sekor kuda besar di depan castle...

malangnya, aku tak bulih nak shot shadow jeh sbb dia dah letak satu stool tuk buat shot dan tengok shadow... jd dptla gambar ruper itu...!

.

sepa said...

gB,

tengkiu eh. :)

.

sepa said...

kak Lily,

ha ah, betul. sebijik cam tuh. dan pulak mentol tuh tak leh dipadam. tp aku padamkan jugakla bila dia masuk tdo. :)

tasekM said...

hebat mcm bapaknya juga nih...

sepa said...

mem,

:)

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

hebat....

ckLah @xiiinam said...

Bakal arkitek....atau pengarah projek Hasif ni. Hehe

sepa said...

bard,

tengkiu. :)

sepa said...

ckLah,

cam tuh bakat awal arkitek ka, kak.?!

hari yg sama, dia rentang tali kat tangga... dan gantung segala macam benda kat tali tuh... dan pesan kat semua org : family member jeh yg bulih lintas...!!!
terangterang satu rumah family member, hehehe... jd boleh le semua melintas... yg besar melangkah, yg kecik membongkok, sbb tali tak leh dibukak...

:)