Monday, July 30, 2012

Pentas Fotografi... mencari lokasi.



.
aku rasa frame dah nak ok dah.


.
cuma...!!!


.
nampak terlalu jauh dan sepi... tak happening...!!!



.
mungkin...!!!



.
nak kena carik angle lain la, dengan mengekalkan frame yang ada... kena ke depan sikit.

.
kalau ke depan sikit, nak ke pantai tak bulih, sebab kena rentas rumahrumah besarbesar dak tokehtokeh. ada satu part lagi... di Luak Esplanade... dari balai tinjau dak baywatch,kot.!!!

.
atau... kena naik bot nelayan, landing kat pantai...!!!



.
dan ini jeh lokasi terbaik yg dapat aku carik...!!!
.


.
pelakonpelakonnya... diharap bersedia...!!!

.
serba sedikit tentang nombor :
1. sorang paktua bersamasama dua orang cucu mencari lokan. 2. pelantar telaga minyak (dalam kumira henpon tak nampak, mungkin kamera single-lense-reflex, SLR, bulih nampak). 3. seorang budak main lelayang berkejaran ngan seekor kucing. 4. bebudak bermainmain di gigi air. 5. seorang budak tengah buat sand-castle. 6. kapal kontena (dalam kumira henpon tak nampak, mungkin kamera single-lense-reflex, SLR, bulih nampak). 7. dak nelayan pantai. 8. dak memmem nelayan pantai duduk santai bersama ngan sorang anak dara. 9.  sepasang anak muda bercinta dudukduduk di atas kayu balak.



.
salam



.

6 comments:

tasekM said...

siput sudah bersedia!





aku nak gak jd siput...


.

Nizam.Ariff said...

lokasi no. 9 tu ada adegan yang menjolok mata tak?

saja je nak tau...
kalau ada, aku nak tambah kamera satu lagi kat situ....

SM said...

ramainya pelakon. budget tinggi ni.

sepa said...

mem,

ok... aku nak try tembak siput je dulu, tengok camner. cantik kalu, ok. :)

sepa said...

Dino,

tak... tapi tak tau la di sebalik tabir.!

sepa said...

SM,

budget tak tinggi. :)