Sunday, August 28, 2011

penyanyi yang menjeritmeraungnyaring

.
ialah SKID ROW
.


.
waaaarrgghhhh...

.

4 comments:

Aku said...

warghhhhh

warrghhhhh

gua suka..

Aku said...

aku suka gak King Diamond.

lu cer cari dalam tiub-lu, yang sebut2 nama aku.. Charon..charon..

tajuknya ... ada yg pasal river Styx tu.


aku tak bleh letak kat blog aku, ramai benor makcik cubit aku karang...

hahahaa

tasekM said...

lagu gini gaya yg aku semak kepala nih...




.

sepa said...

dino,

dak king diamond tuh lagu2 dia tentang kubur dan kematian... tak sealiran ngan blog aku. sori la brader.
nanti aku buh lagu lain dr kump lain > 'boat on a river' dr dak grup styx...

...............

mem,

ricky was a young boy. he had a hard of stone.
gitu lebih kurang intro. dia jadikan kawan dia shooting target > nah, kena 18&life.
sbnrnya, kat sini tgh tggu yg mgkn 20&life. msh court hearing; tp tembak cara lain....

nanti aku postkan yg ada lirik. utk clear picture... :)