Sunday, August 21, 2011

balik mane raya

.
.
.

6 comments:

Aku said...

itu dialog dari diri kepada sendiri...

Aku said...

..cuma..........

dari dua dimensi alam yang berbeza.. parallel universe...

camner ko bulih contact diri ko dari dimensi yang lain? guna kuasa gambir sarawak ke?

Hasri bin Hasfa said...

dino,
ko raya nih balik teluk intan ka? rumah yang ko pernah bawak kitaorg tuh ke?

yg aku ingat;
1) ko tukar pili kat bilik mandi dari jenis gate valve ke ball valve, sebab leceh nak putar2 gate valve...
2) yg berandanya jaring kayu yang orang dari luar tak leh nampak org di dalam sedang org di dalam boleh nampak org di luar...

.

Aku said...

Bukan.. rumah tu dah dijual...

rumah arwah bapak ada di kampung

rumah arwah Bapak dan ditingalkan tak berbela sebab struktur kayunya dah tak stabil.

kalau nak tinggal di situ, perlu robohkan dan bina semula...

buat masa sekarang, belum ada cadangan sebab adik beradik dah ada rumah dekat-dekat situ. Tak ada keperluan untuk buat rumah baru kemudian tak ada orang nak duduk pun...

tasekM said...

sepa...
aku raya teluk intan.
jemput datang umah eh...

:)



.

Hasri bin Hasfa said...

dino,

bulih revive n jd homestay. skrang homestay dah jd femes. hehehe.

mem,

bulih2, tp lain tahun. :)