Wednesday, June 1, 2011

...yang bijaksana, yang bahlol, yang haramzadah...

.
dear mr Helloween,


1) firstly, congrats from me for your new released album - 7 sinners. i came to know about your new album few days back while browsing your albums in one of local music store in town.
2) secondly, allows me to dedicate one song from the 7 sinners entitled : the sage, the fool, the sinner to my dear friend mr DINO aslo known as aKu yAng aKut. the video is customised and with lyrics.
3) for your kind info, the sage, the fool, the sinner is yang bijaksana, yang bahlol, yang haramzadah in our language.



.
kepada tuan yang bangkang Pi eM,

nih lagu dpd kumpulan mat metal dr jerman; dlmnya ada dua criter. kalau tuan ada free time - co dengor. mat2 metal nih kalau bercriter, bijak2 jeh bunyinye. tapi bila bercriter, tak leh cakap pelan2. kena jerit2 macam orang nak berperang, sayugia terkeluar urat tekak -  sambil kengkawan dlm grup-nya petik, palu, hentam dan gesek alat2 musik semahunya. sebingit yang mungkin, hatta guruh d langit-pun tak kedengaran.
oya, satu lagi. mat2 metal nih rambutnya pepanjang serupe jeton. seluarbaju berconteng2an. cuma diaorg tak pakai baju pagoda.

...And what goes for you, one can't ever say...

...One can't foretell fate, no way... No way...!



3 comments:

tasekM said...

asal ko panggil mamat-yang-kuat-bergaduh dgn aku tu dino...?




.

Aku said...

Sepa,
Terima kasih... ada album baru ek? Aku pun tak perasan.


Tasek, aku ada banyak nama... setiap satu nama ada maksudnya dan untuk diguna orang2 tertentu. ada juga yang panggil aku 'sayang'...

Hasri bin Hasfa said...

mem,
:) ko tanya le ngan dia... hehehe...

dino,
aku nak tggu manowar lak...