Sunday, June 19, 2011

nak daftar Askar Wataniah.......?!!!!

nak jadi.... penyanyi ka?, pelakon ka?, pengarah filem ka?, pengacara tv ka?...
atau
tengok konsert C Ti ka?.....
atau,
isi borang daftar askar watanih ka?....?

7 comments:

tasekM said...

mak ai..
tetiba aku tertinggal banyak n3 ko nih.

ko nk daftar jugakah..?
aku tak nk.
nk dok umah.
tidur.

hehe.


.

Aku said...

Aku tak suka kawad yang ' hip hip hip' tu...

asyik kena ulang jer bila org lain buat silap...

Hasri bin Hasfa said...

mem,
n3 aku tak byk mane pun... time ada angin jeh aku buat...
AW tuh...tak kot... baik layan blues...!

dino,
kawad paling tak syok, apalagi time commader berucap, kt kena berdiri lama2... mengingatkan aku masa kat mrsm dulu - cari port baik kat belakang, curik2 duduk, pas tuh sorang, sorang ikut. sekali lepas commander tuh berucap satu platun kena lari satu pusingan keliling maktab... hahahaha...

Kembara Insan... said...

masa belajar fit jgk badan nak buat semua perkara. Skrg dgn boroinya, tak fit.. aku rasa sape nak join tu pikir la balik.

Lain la kalu siti satu platun, aku pun nak masuk.

tasekM said...

sepaaaaaaaaaaaaa....
sakitnya mata aku font ko nih.
tukor balik...



.

Hasri bin Hasfa said...

zul,
ko bukan ke ROTU kat USM. ko tak sambung balik ke.?
ye betul, kalau satu platun ngan siti mgkn boleh kot? tp q pjg brader. mgkn 15 thn baru dpt 1 platun ngan siti. hahaha...

mem,
laaaa... sejak bila pulak font nih tertukar. sat lagi aku tgk kat setting. tang mana yg aku salah klik. maklumlah org pemurah, klik klik klik je le... he3...

Hasri bin Hasfa said...

mem,
dah jumpaubah... yg nih ok tak.? aku rasa nak buh yg tulisan jepun, tp tak dak. yg nih kira buleh le kot...!