Monday, June 4, 2012

Azlan dalam twilight zone... dan mirror image.

ini gambar seorang yang hensem-maco.
Azlan namanya... dan sering disebutsebut dalam critercriter blog nih...!!!
.
dari  depan...



.
dari belakang pulak...


.



.
ini pulak... sengaja lain sikit.
kerana aku nak tribute-kan kepada Dino.
sempena perlancaran buku ke-4nya yang berjudul Jiwa-jiwa Yang Parah...!!!
.

.


.

salam

.

10 comments:

gadisBunga said...

dalam bentuk bayang, Azlan adalah seorang yang kacak.

tasekM said...

GB dah tergoda.

hehe.


.

Aku said...

weh..

email kat aku yg no.3 tu.
aku nak yang high resolution sikit.
kalau aku copy-paste dari sini nanti tak clear.


cepattttt.... aku dah nak print nih..

Aku said...

wokeh.

thank yiu

sepa said...

gB,

Azlan dalam mirror image nampak penuh rambut eh. :)

sepa said...

mem,

hehehe... :p

sepa said...

Dino,

eh. aku rasa baru jeh email. tetiba ko dah buh jadi 'Cover Guy'...

hehehe...

*Azlan memang maco.

Aku said...

aku memang pantas.... hahaha

gadisBunga said...

azlan botak ke? hahaha!

sepa said...

Dino,

ko memang pantas... :p


gB,

sape kata Azlan botak.?! kan mengerbang rambutnya tu...
pakai cap lagi... hehehe