Friday, April 27, 2012

Panning in photography... kisah aku.!!!

.
aku guna kumira henpon Samsung Y.

tak dak setting apaapa.
setting exposure tak dak, shutter speed tak dak, ISO tak dak...

.
tapi aku nak buat gak panning...

.

.

foto di atas, sebenarnya aku spinning... hahaha

menggunakan kumira henpon, tala ke lantai, yg ada sandal, dan aku spin henpon...
oya, aku tala ke lantai sebab nak tipu kumira, supaya bila dia tengok tak braper terang, dia akan extend exposure time. hehehe...

.
nampak terherot sket. :p

.
eh. Dino. ko cuba la...!!!
.
salam
.

12 comments:

tasekM said...

banyak la ko punya panning sepa...
hehe



.

Aku said...

tak mao la pusing kamera cam ko tu... putus tali mampus...

kalau aku nak pusing menatang zoom tu macam ko penah buat kat KCP dulu, mungkin ok kut....

sepa said...

mem,

panning yg pening. :)


Dino,

eh. ye la. mana ntah aku letak gambar2 tuh.
nanti aku carik, n scan. aku rasa masih ada kot.
tak silap aku, aku meninggalkan KCP bersama satu
beg galas jeh.
apa2 yg tak muat, aku bagi kat orang. termasuk la album2 gambar.
hahaha

Aku said...

aku tinggalkan kcp dgn sebuah beg dan kotak saja.. itu pun entah apa yg aku bawak selain kain baju...

sepa said...

alaaa... rumah ko dekat jeh. Tronoh n Teluk Intan.!

aku kena naik kapalterbang, brader.! ironinya, dalam beg galas
tuh padat penuh, dan ada sehelai selimut.!

:)

gadisBunga said...

kumira apa pun boleh asal gigih. kumira hp aku biasa buat amik gambo mileage utk claim. tapi kalau jumpa kete best atas jalan pun aku snap pakai henpon jugak. tapi bila balik tgk balik mmg kelaut je la peginya. hehehe~

sepa said...

gB,

ada ko terserempak ngan Ferrari merah,?!.
kalau ada, masuk lam n3. hehehe

kat Miri ada org bawak Lamborghini kaler oren.
dia bawak lajuuu... bunyi mengaummmm.
dan tiap kali jugak aku tak sempat nya shoot...
sebab aku supir. haih.!

:)

gadisBunga said...

aku pun supir beb. hahaha!

aku ada tangkap ferrari kaler merah. byk kali. tapi pakai henpon la. sebab tu tak penah publish sebab lepas tu view balik tak nampak mende. baik pulak kalo aku amik gambo ferrari yg hot wheels nyer je. :p

sepa said...

bagus gak idea ko...
hot wheels aku ada banyak (*eh anak yg punya).

:)

Anonymous said...

aloha hasribinhasfa.blogspot.com admin found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best backlinks service Take care. Jason

Aku said...

aku dah berjaya buat panning...

esok esok aku tampal gambar tu...

ardz marn said...

betul la.. memang membawak ke pening juga buat panning nie..