Wednesday, November 30, 2011

kalau nak makan ayam KFC... Spot the Difference.

kepada Hanna yang menyertai peraduan "Spot the Difference..."

itu peraduan..,

...untuk dimenangi...!!!




The Borneo Post - Good English.




















Dari Miri, Dari Kuching, dan Dari Bintulu...

































.
errr...
aku rasa...
itu strategi dak KFC, sebab bila jam nak claim hadiahnya...
kitapun... add on add on itu ini...
yang menang, sebenarnya...
tetap mereka...


.

5 comments:

tasekM said...

kannnnn....
bagus betul strateginya tu.


.

Aku said...

menang cuma batang aiskrim...

airkrimnya kena top-up 3-4 ringgit.

Kalau ditanya kena cuma batang aiskrim?

Mesti dia kata, tanpa batang aiskrim, aiskrim tak boleh jadi aiskrim...

sepa said...

mem,

bagus betul strategi diaorg. pak mak yg rabak, weh.!


.
Dino,

aku tumpang sekaki. hehehe.
3pek2ketul. aku 1. pas tuh, sah2 kena beli minum, mashpotatoe, fries dan mgkn chicky meal. :)

L said...

yerlaa. takan nk bg makan free g2 je kan. strategi la tuh.. huhu

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

sepa said...

L,

ok. :)