Monday, November 28, 2011

aku di Old Town White Coffee... menikmati kopi. perrrh...!

percaya atau tidak, aku suka minum kopi...

gambar nih la buktinya...!


tapi,...

tak nampak-pun macam orang minum kopi, kan...?!




sebabnya,...


orang yang minum kopi, biasanya :

  • muka ceria-senyum (adakah imej tangan di foreground yang menyembunyikan senyuman itu...?!)...
  • ada papan dam-aji di atas meja, tak pun,
  • ada pisang goreng, atau, ubi kayu rebus...


.
apa2 pun... memang aku melayan kopi. memang benar...


walaupun di gambar tuh tak menampakkannya... (sebab paling utama - tak dak secangkir kopi pun di atas meja...)...


.
bagaimana kalau aku buh gambar nih... (boleh mengesahkan tak...?!)...



.




Benar... Memang benar... Aku melayan kopi. Di sini. Di Old Town - White Coffee...


.
Semalam. 27nov2011 aku minum kopi bernama White Coffee berais...




.
salam

4 comments:

Aku said...

pesal apa lelaki baju biru tu macam aku jer...?

ko curi2 ambik foto aku eh?

sepa said...

Dino,
hahahahahaaaa...

ko yang awet muda...?!

:)


*pelanduk, bang. pelanduk. peladuk2serupa... hehehe

Water Lily said...

AH..lama betul tak minum2 kat sana. Tak mampu sejak aku menternak sebakal warga Afrika tu kena berjimat cermat seket keh..keh..keh :)

sepa said...

kak,
saya 1st time. hehehe...
tak tau pulak nak order, sendiri kena tulis. :)

white coffee-nya memang sedap...