Sunday, December 2, 2012

ST. JOSEPH'S PRIMARY SCHOOL... di Miri.

.
ini... bangunan blok baru ST. JOSEPH'S PRIMARY SCHOOL di Miri, kawan.!
.

.
Aku pernah bersekolah di sini, kelas2nya di bangunan blok lama, yang letaknya bertentangan dengan bangunan blok baru itu dan sedikit di kanan. di sini...
.

.
Mem-besar - tidak pernah bersekolah di sini... kerana dia mem...!!!
.
.
.
.
.
.
*****
Tuan Ci eM - pun pernah bersekolah di sini... 
Mem-besar Tuan Ci eM pula - tidak pernah, kerana dia mem...!!!
*****

.


salam.

.

7 comments:

Nizam.Ariff said...

bangunan bilik darjah aku semasa di sekolah rendah darjah 1-3 dah lama kena roboh sebab dulu ianya diperbuat daripada papan dan kayu style JKR... hilang nostalgia aku..

tasekM said...

sekolah lelaki eh...?

sepa said...

Dino,

aku agak kayu tuh, depa dah bakar eh.?!... :)

.
mem,

tidak. sekolah tuh. lelakipun ada, perempuanpun ada... cuma mem jeh yang tak da...!!! :)

gadisBunga™ said...

gambar pertama macam pandang keluar dari dalam penjara dalam cerita rekaan orang putih.

sepa said...

gB,

iyer... tak perasan lak aku. :)

smbotak said...

public phone tu masih berfungsi ke? atau cuma jadi tempat teduhan...

sepa said...

smbotak,

masih agaknya, walaupun aku tak pernah tengok orang guna...

.