Wednesday, February 8, 2012

Cabaran-cabaran ketika mengambil foto di malam yang pekat...!!!

1) ini seketul batu...


.
2) ini daun paku pakis...


.
3) ini pokok paku pakis...


.


salam
.

6 comments:

tasekM said...

ni pehal ambik gambar mlm2 nih...
tak balik miri ke...?

:)




.

Aku said...

ko kena main shutter time kalau tak pun pencahayaan... bukan lu ada tripod ka?

Anonymous said...

dsebgan kamera 'koman' (orang kedah cakap komam maksud dia murah,tak dak brand) nak amik gambo dalam bilik pun payah hihihi..

Ada try amik gammbo bulan semalam, bulan terang pun jadi kabur.

Kak Lily

sepa said...

mem,

maksud ko, balik ke rumah. memang aku balik, walaupun jalan licin.
*eh. aku bukan kat obersi la. aku kerja dan tggl kat miri. cuma aku kerja kat bahagian yg dalam hutan dan tggl kat bahagian yg ramai org.

:)

sepa said...

Dino,

sori, bang. aku tak dpt penuhi pemintaan ko.

*ok. aku nak stori cam ner aku boleh terpikior ambik foto nih. aku kerja jauh d pedalaman. nak dpt signal hp spy dpt buat call-out, kena naik bukit kat belakang rumah. dan kena lalu denai. dlm perjalanan balik, aku tangkap foto2 nih.
*satu lagi, foto2 nih tangkap guna hp. 1 hp yg suluh (ini hp yg co bg yg siap boleh suluh tp tak dak kamera - model Nokia...), 1 hp lg tangkap foto (ini hp sendiri dr brand Samsung Y, yg ada kamera tp tak dak speedlight...)...
*itu pasal la rupe tu fotonya...

*eh. korang cer try ngan kamera korang.

:)

sepa said...

kak Lily,

saya ada try tala kat bulan, tp imej cam cahaya di hujung terowong...
hehehe...

*kak, saya lama dah tak da kamera. foto2 yg saya petik tuh samada dr hp atau dr PlayBook.