Saturday, November 16, 2013

I know it's been a struggle...!!! but, you just had

.
a breakthrough this morning...!!!
...tomorrow is yours.
.....Just give a great performance.!

.
kata2 tuh aku petik dari criter Black Swan.
.
.
.
apa2 hal, aku nak ucapkan kepada Hanna,

.......... TAHNIAH...!!!

.


.
pengajaran yang boleh diambil setelah meneliti foto itu :
...sekiranya pak bergambar bersama-sama dengan dak Hanna, maka akan terserlahla ke-maco-an si pak...!


.
oya, kepada Hanna...
...anugerah yg kamu terima itu, sematkanla di dada kamu, kerana kemanisan mencapai hingga ke paras yang sebegitu, akan kekal...! untuk satu tempoh, yang mungkin kamu tidak bisa untuk melupainya. piala dan kertas penghargaan hanyala di mata...!!! ...yang paling penting ialah, pahit-getir-pengalaman-perjuangan dan kemanisan-menerima-anugerah-dan-gelar...!!! kamu sudah matang di situ...!!!
.
...tahniah sekali lagi, atas pencapaian memperolehi 5A UPSR2013, Anugerah Khas Gurubesar, dan dua lagi, pencapaian kelas dan pencapaian matapelajaran sains... sesungguhnya pencapaian-pencapaian itu adalah hasil langsung dari kerja-gigih, keyakinan, kesungguhan, dan daya-faham-yang tinggi... selain restu, redha dan tawakal...!!!

...semoga maju jaya...!!!

.


salam.

.

14 comments:

Anonymous said...

Congrats hanna.....:)

Miss Hanna said...

thank you...
it really means a lot :)

Nizam.Ariff said...

Miss Hanna...tahniah...

sepa said...

Anon,

Thanx.


.
Hanna,

ok.


.
Dino,

:)


.

Nizam.Ariff said...

Pesal Hanna tak reply...paknya reply..
Tak suka uncle eh?

paridah said...

tahniah...gaya pemimpin generasi depan dh kelihatan...

Su @ Aya said...

Wow... tahniah Hanna.. tahniah kat keluarganya juga berjaya mendidik Hanna..

tasekM said...

tahniah Hanna.

Miss Hanna said...

thank you everyone :)

hehehehe.... sorieee i didn't reply earlier...

~(^_^~)

t.a.t.a said...

kong hei lei Ah Hanna.

kong hei lei ah paa.

Kembara Insan said...

Tahniah

Azlan
Hana
Ibunya

Tahniah, tahniah, tahniah!

gadisBunga™ said...

Tahniah dik!!!

Bapaknya...amik le gambo first kat blog aku tu. Jangan rebut dengan dak Tata ye!

Torascool said...

salam kenal dan follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

gadisBunga™ said...

salam sepa. GB ni nak gi miri 2hb ni. brunei sebenonye. tapi spend sedikittt masa kat miri.

saje je kabo. huuu~